Budou štěnátka?

10.10.2020 12:31

Po delší odmlce se opět hlásíme. Máme za sebou Klubovou a Speciální výstavu, kde naše důchodkyně dodělala Veteran šampiona a tak konečně i my jsme se dočkali titulu :-) 

Naše chovalská srtanice si ale může připsat další úspěch a to je u naší kamarádky Moniky Melezinkové, která vyběhala s Fowerbelle Kabátko také tituly a to Šampion ČR a Šampion SK . Mám z holek velikou radost a velmi jim gratuluji. 

A aby toho nebylo málo, tak naše holčičky hárají. Samozřejmě veteránka užívá důchodu, ale s Belinkou jsme jeli za ženicem. Samotný akt krytí proběhl úspěšně a tak ted budem čekat na Sono, které nám doufám potvrdí březost naší Elinky. Budoucím tatínkem štěnátek Vrhu "H" bude krásný pes, něžný milovník s úžasnou vyrovnanou a přátelskou povahou Jefrry od Zlatého Roxe. Pokud vše bude probíhat hladce tak štěnátka se narodí kolem svátku Sv Mikuláše   8.12.2020

No, bude doufám u nás veselo, jelikož ke konci prosince plánujeme příchod nového člena naší rodiny v podobě černého bubáka Brabantíka  Galaxie z Kamenické tvrze  narozené 21.10.2020  :-) která je ještě v chovatelské stanici.